top of page

Kumi
Konstruksion

Bashkë ndërtojmë të ardhmen

Rreth Nesh

Kumi Konstruksion operon në sektorin e ndërtimit që prej vitit 2009 dhe spikat për realizimin e projekteve cilësore dhe unike.

Ne përdorim teknologjinë më të fundit dhe ndjekim standartet më të larta të industrisë për të siguruar që çdo projekt që ndërmarrim të jetë i ndërtuar për të zgjatur.

Projektet Tona

Projektet tona ndërthurin estetikën arkitekturore më moderne, materialet më cilësore me standartet më të larta të sigurisë, duke krijuar ndërtesa funksionale me teknologji të avancuara, të cilat përmbushin pritshmëritë e çdo individi, familje apo biznesi.

East Side Residence

East Side Residence është konceptuar si një rezidencë unike banimi nga Kumi Konstruksion, projektuar të shtrihet në një zonë plot gjelbërim, mes qetësisë së natyrës dhe ajrit të pastër, në kodrat lindore të Tiranës. Në East Side Residence ju do të përjetoni një mënyrë të re jetese, mes paqes së natyrës dhe modernizmit, në hapësira që garantojnë mirëqenie në çdo aspekt, si në të tashmen ashtu edhe në të ardhmen.

Vilat & Apartamentet

East Side Residence vendos një standard të ri jetese me vilat dhe apartamentet më unike. Përkushtimi ynë ndaj cilësisë dhe arkitekturës moderne është i dukshëm në çdo detaj. Çdo vilë dhe apartament është një vepër arti, projektuar me kujdes për të harmonizuar luksin me funksionalitetin. Nga linjat elegante të vilave deri te dizajnet moderne të apartamenteve, East Side Residence ripërkufizon komoditetin dhe stilin.

Shërbimet Tona

Konstruksion

Rikonstruksion

Menaxhimi i Vendndërtimit

Projekte të veçanta

Ndërtimi i Infrastrukturës

Inxhinieria Civile

bottom of page